banner banner banner banner banner banner banner

Cikkek

Nyomtatás

Mountainboard Világbajnokság a közelben? Bizonyám!!!

Pár éve még csak egy maroknyi mountainboard rider vett részt a szerb barátaink által szervezett boardercross versenyen. Mi magyarok is kint voltunk, és talán elmondhatjuk, hogy életre szóló barátságok kötődtek akkor. A szerb srácok nem adták fel a dolgot, és évről évre szerveztek versenyeket, egyre több - kezdetben Kelet-Európai - ország riderei csatlakoztak az eseményhez. Időközben helyszínt is váltottak, ott hagyták a régi, egyszerűbb pályájukat, és egy meseszép Nemzeti Park közepén építették az új, panorámás boardercross tracket, melyet évről évre fejlesztgettek. 2011-ben már annyi európai országból látogattak On the internet is where Cherry really wants to focus its future efforts, and recently government bodies in Malta released a gaming license to Cherry’s Maltese subsidiary, paving the way in which with this month’s launch of Euro slot machines . el deszkások a versenyre, hogy átkeresztelték European Mountainboard Challenge-nek a rendezvényt. Erről az évről mi is beszámoltunk itt a Boarderzone oldalain.

Idén készülnek a srácok minden idők legnagyobb dobására. 2013. szeptember 6-7-én tartják idei versenyüket, mely immáron a World Boardercross Championship nevet viseli, ugyanis hivatalos világbajnoksági rangra emelték azt. Az előzetes információk szerint az USA-ból, Angliából, Németországból, Franciaországból, Lengyelországból stb is érkeznek majd top riderek, szóval igazi parádé várható! És mindez kb 200km-re tőlünk, magyaroktól.

Nem az a kérdés, hogy mi megyünk-e, hanem az hogy hányan? :)

Az esemény hivatalos Facebook Eventjét itt találjátok, a szervezkedő magyarokat is tömörítő Mountainboard Hungary FB csoportot pedig itt.

Kosár

 x 
A kosár üres

Bejelentkezés

Keress minket a Facebookon!